2013. június 24., hétfő

Isten Él és Üzen Neked - Olvasatlan Jelek





  Akár személyes tapasztalataim is alapját képezhették volna e bejegyzésnek, mivel azonban időközben - "véletlenül" - rábukkantam egy pár évvel ezelőtti cikkhullámra, melyet egy körlevél indított el hódító útjára az interneten, úgy döntöttem - kissé átszerkesztve ugyan - ezt adom közzé a bejegyzés első részeként.


Formák üzenete

  A természetben mindenhol ott vannak a jelek... S azok kik eltöltenek pár kellemes évet a természetben - onnan táplálkozva és a természetet megfigyelve - ,maguk is begyűjthetik ezen üzeneteket és értelmezhetik azok mondanivalóját.



Az avokádó:

A padlizsán, avokádó, körte a méhet és méhnyakot erősíti. Az avokádó fogyasztása megakadályozza a súlyfelvételt terhesség alatt és a méhnyakrákot. Miért? Egy avokádót a virágzástól pontosan 9 hónap érlel érett gyümölccsé.









A paradicsom:

A paradicsom belseje olyan, mint a 4 szívkamra, jótékony a szívnek! A paradicsomlében sok az A-vitamin, s többek között ennek is köszönhető, hogy serkentőleg hat az immunrendszer működésére. A paradicsomlé hatására hatékonyabb a T sejtek működése a test védelmi erejében.







Az olivabogyó:

Az olivák erősítik a petefészkek működését. A vitaminok és fermentek mellett tartalmaz lipoidokat, lecitint, fehérjét, klorofillt, jódot és aromaanyagokat is.










A füge:

A füge telis-tele van magokkal, mint a herék. Spermaszámot növelő hatásáról ismert. Cink tartalmának köszönhetõ, hogy a füge pozitívan befolyásolja az ivarmirigy és a szaporodó szervek mûködését. Gyógyítólag hat a prosztata panaszokra is.









A dió:

A dió három tucat neuro-transzmittert tud képezni, amely segíti az agyműködést. Tanninokban, polifenolokban  és telítetlen zsírsavakban gazdag.
A dió csökkenti a vérnyomást, gátolja a vérrögképződést, javítja az érfalak rugalmasságát, és gyulladás gátló tulajdonságai is vannak.







A vesebab:

A vesebab segíti a vesék működését. Héja a színét és antioxidáns képességét a fenoltól és az anthocyanins nevű anyagtól kapja.









A sárgarépa:

A sárgarépaszelet  mintázata olyan, mint az íriszé. Segít a szürkületi vakság legyőzésében és egyéb látászavarok enyhítésében. Tartalmaz kalciumot, káliumot, nátriumot, foszfort, vasat, magnéziumot, krómot, sót, A, B komplex, C, E, G és K vitaminokat.






Az afrikai cseresznye:

Kivonata alkalmas a prosztata nagyobbodás kezelésére, és csökkenti a tesztoszteron plazmakoncentrációját. Hatóanyagai: szterol, triterpén-szaponin, alifás alkohol, ferulasavészterek.




Kitétel:

  A fent megjelölt növények és azok gyógyhatása, a természetben érintetlen állapotban előforduló, még érintetlen DNS-ü növényekre és azok termésére vonatkozik elsősorban. Az ezzel kapcsolatos információkat a Génbűvészek, Génboszorkák című cikkemben részletezem.




Szerepek üzenete


Kudzu, Ázsiai fojtóbab

  A kudzu a természetben olyan erősen napsütötte területeken telepszik meg, mint páldául az erdők széle, ahol a hőmérséklet jelentősen magasabb, mint az erdő belsejében. Nevével ellentétben nem igyekszik megfojtani a növényzetet, s az erdőbe sem húzódik be. A napsütötte területeken borítja be a növényeket, ezáltal hűsítve őket a forró napsütésben. 
  Hatóanyaga elősegíti a változó korral járó tünetek (hőhullám, izzadás) elviselését, illetve csökkentését. Az ázsiai vidékeken teáját hűsítő italként fogyasztják. Számos más kedvező hatása mellett  a kudzu segít a szervezet regenerálódásában, méregteleníti a belső szerveket, különösen a májat.



A diófa

A diófa körül megfigyelhető jelenség: a fa gyökeréből és a lehulló levelekből kioldódó juglon hatására a élősködők, s gyomnövények eltűnnek a területről. Az emberi szervezetre gyakorolt hatása - többi kedvező gyógyhatása mellett - azonos. 
  A szervezetben jelenlévő élősködőktől a dió különböző részeinek főzetével szabadulhatunk meg. A diótea baktérium, vírus és gombaölő hatása ismeretes. Külsőleg és belsőleg alkalmazva is kifejti jótékony hatását, és kitűnő ellenszere különféle gombás fertőzéseknek.


Parlagfű, Ambrosia artemisiifolia


  A parlagfű a föld immunrendszerének része. Azokon a "hámsérült" területeken jelenik meg, ahol a talajtakaró növényzet - a föld legalsó hámrétege - is megsérül. Szántott, ásott területeken addig van jelen e növény, amíg az új "hámréteg", a talajtakaró növényzet kifejlődik.
  Az emberi szervezetre gyakorolt legfontosabb hatása: általánosan erősíti az immunrendszert, növeli a védekezőképességet. Segítségével megelőzhető az allergia - vagy meglévő betegségnél a tünetek jelentősen csökkenthetők - és képes csökkenteni a vér koleszterinszintjét.



A Teremtés könyve

  Talán hosszú időnek kell eltelnie, míg elsajátítjuk e képességet. Az is lehet, hogy gyorsan eljutunk idáig. Nekem még feltétlenül tanulnom kell ahhoz, hogy tudjak olvasni e könyvből.
  S habár sokak számára - kik a természettől távol élnek - hihetetlennek, felfoghatatlannak tűnhet e csoda, eljön az idő mikor ezen dolgok igazságára ők is ráébrednek.
  S, hogy értsük, és bepillantást is nyerhessünk e csodába végezetül had álljon itt egy idézet a teremtés könyvéről Vlagyimír Megre Anasztázia könyvsorozatának A család könyve kötetéből.



"... - Állj csak meg Vologya! Ez azt jelenti, hogy te valamilyen betűket látsz a térben? De hát én miért nem látok egyet sem? 
Csodálkozva nézett rám. egy ideig gondolkodott, majd hitetlenkedve megkérdezte: 
- Hát te édesapám, tényleg nem látod a nyírfát, a borókafenyőt, a cédrust, a berkenyét?
- Látni látom, de hol vannak a betűk? 
- Hiszen ezek maguk a betűk, amelyekkel a Teremtő ír.
Tovább olvasott szótagolva, s közben ujjacskájával különböző növényekre mutatott. Én pedig megértettem a megérthetetlent. A tó körül az egész tajga, amelynek partján a fiammal és nem egyszer Anasztáziával is ültem, növényekkel van teli. Minden növény neve egy bizonyos betűvel kezdődött és némelynek több neve is volt. Ha nevet névhez, betűt betűhöz illeszt, szótag alakul ki, majd szó, a szavakból pedig mondat. Csak később értettem meg, hogy a tajga teljes tere Anasztázia tisztása körül és mindenhol körülötte nem egyszerűen zűrzavarosan növő növények, bokrok, füvek, virágok tömkelege. az Anasztázia tisztása körüli tér tele van írva ténylegesen is élő növény-betűkkel. Úgy tűnt, hogy e hihetetlen könyvet a végtelenségig lehet olvasni..."




Köszönet minden olyan elmének, szándéknak és törekvésnek, 'mely céljául tűzte ki, hogy az embert felébressze évezredes álmából! Áldás kísérje őket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...