2013. június 7., péntek

A Válasz


Miért jött létre ez a blog?

  A Facebook-on készítettem egy bejegyzést, egy élhető életforma képéről, mely a szívemben fogalmazódott meg. Ez a kép egy édeni állapotot jelenít meg, 'hol a szeretet energiája mozgatja a benne élők cselekedeteit. A kép megtetszett másoknak is és érdeklődéssel fordultak hozzám a részletekért.
  S láss csodát! Mindeközben a kép élővé lett, s mint mozifilm pereg lelkem fürkésző tekintete előtt.


  Létrehoztam hát ezt a blogot, mely szélesebb lehetőségeket mutat, képem átadására. Nagy hálával tartozom az embereknek azokért az energiákért melyeket nekem ajándékoztak érdeklődésükkel, lelkesültségükkel és tiszta szándékukkal. Nagyon köszönöm nekik! Köszönöm még a Facebook megálmodóinak, kivitelezőinek, Both Gábornak az emberiseg.hu és a facebook-os emberiség csoport alkotójának, hogy lehetőséget adtak szándékom kinyilvánítására.
Áldott legyen utatok!



A kép

  Kör alakú erdősávokkal elválasztott Édenkertek közössége. Olyan családoké kik felismerték a Teremtő szándékot, s így a természet visszafogadta őket. Sikerült olyan ÉLETteret kialakítaniuk maguk körül, hol minden egyes funkciót elő dolgok végzik az ember szolgálatában.

  Élő lugasok, pergolák, sétányok, és élő házak jellemzik a vidéket. A fejlődést a természetes folyamatok végzik. Ezek az emberek rájöttek az energiák természetére, melyek mindenki számára korlátlanul hozzáférhetőek. Felismerték, hogy a természet akkor szolgálja az embert, amikor az ember megengedi a természetet mozgató teremtő szándék szabad megnyilvánulását.

  A növény és állatvilág az ember közbenjárása nélkül soha nem látott fejlődésnek, burjánzásnak indul. Ebben a folyamatban az ember pusztán a teremtés alapjainak lefektetésével foglalatoskodik. A közösségben az emberek egyik legszeretetteljesebb és legörömtelibb tevékenysége a közös alkotás, melyet szellemi és fizikai síkon is megvalósítanak.

   Lakhelyeiket a lehető legtöbb élő anyag felhasználásával építik meg. Növényekkel befuttatott föld-, rönk- és  szalmaházak ezek, melyek legtöbbje organikus működésű télikertekkel vannak kibővítve.
  Az emberek és állatok élő vizeket fogyasztanak, melynek minőségét képesek megőrizni és fenntartani. Az energia mindenki számára bármikor rendelkezésre áll és szabadon felhasználható.

  A élelem előállításáról, a környezet harmónikus, szemet gyönyörködtető látványáról a természet gondoskodik. A családoknak csupán az új, még meg nem honosított fajok magvainak elvetéséről és a szüretelésről kell gondoskodniuk.
  Íly módon ennek a közösségnek lehetősége nyílik a Teremtési folyamatokat megfigyelni, megérteni és felismerni ezek lehetőségeinek legharmónikusabb kihasználását...

 Ez idáig talán ideológiának tűnik,s mégis azt kell mondanom, az álom nagy részletességgel tartalmazza a fizikai dolgok megvalósítását is. Az elkövetkezendő bejegyzésekben ezekről adok részletes információkat.

ÉdenTeremtő

  Az én álmom, az én képem. Vagy mégsem? Úgy vélem ez a kép mindenkié. Bárki hozzáférhet, ráérezhet, és fényénél melengetheti szívét. Azok az emberek akik képesek erre a frekvenciára hangolódni, akik le merik, tudják tenni a civilizált társadalom szülte félelmeiket. Akik mernek még álmodni, akik tudnak még képekben gondolkodni. Akik már ráeszméltek a "Csak egy maradhat" program hamisságára. Akik felébredtek a révületből, Akik megérezték a Teremtő szándékát. Velük szeretnék álmodni.

Legyen hát így! Kalandra fel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...