2013. június 7., péntek

ÉdenTeremtő és a Közösség Szellemi Alapja


Minden egyszerű

  Az egyetlen igaz szellemi útmutató. A lehető legegyszerűbb igazság. Neve etika.
Aki képes gondolkodását megállítani, kikapcsolni és a dolgokat a szívével szemlélni, igaz válaszokat kap. Ez az etika birodalma. Mindenki érzi mit is jelent mindez. Hiszen minden oly' egyszerű...


  A gondolkodásunk vált bonyolulttá. Az élet és az univerzum, vagy Isten törvényei roppant egyszerűek. Az egyetlen dolog amiért nehéznek és bonyolultnak látjuk, az egy implantátum. Nevezhetjük beültetett információnak is. Az üzenete: "Csak egy maradhat".

  Mielőtt megszületünk az Isteni teremtő elv és annak minden igazsága belénk van táplálva. Az emberek néha meg is jegyzik: "Élni, s élni hagyni". Gyermekként is értjük még talán. És lassan, amint a környezetből érkező külső kényszerek körbefonnak bennünket negatív energiáikkal, feléled a sötétség üzenete. Innentől kezdve ezt fogadjuk el igazságnak, mint a három dimenziós valóság legfőbb törvényét: az élet értelme a túlélés, hiszen csak egy maradhat.

  Az utóbbi pár ezer évben a tudatalattiban elrejtett implantátumok alapján éltük életünket, figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy ez már csak a másodlagos szint, amin létezhetünk. Üzemmódot váltottunk, s ez a fizikai működésünkre is nagy hatással volt.

  Az új energiák megjelenésének köszönhetően, pár évvel ezelőtt elindult egy nagyon érdekes és szívet melengető folyamat  a világban. Ennek hatására egyre több emberi ismeri fel a Teremtő szándékot és az etika igaz érékét. Ezt a folyamatot felhasználva kell elkezdenünk társadalmunk feléledt tudatosságának és cselekvési szándékának teret biztosítani.

A megoldás

  Személyes tapasztalatom azt mutatja, hogy amikor egy egyént a negatív energiák mezejéből áthelyezünk egy olyan környezetbe, ahol az etika és természet törvényei működtetik a környezetet ez a pozitív energia nagyon gyors gyógyulási folyamatot indít el az emberben, mind fizikai, mind lelki szinten. Ez az a folyamat, amire minden ember vágyik, amit szeretne átélni és talán egy életen át keresve sem jut el ehhez a tapasztalathoz. Ehhez meg kell teremteni a fizikai környezetet is. S ebben a fizikai környezetben ezzel egyidejűleg meg is jelenik ez a pozitív energia.
Mindössze ennyi a teendő. Kialakítani a gyógyulás és a szeretet terét, s a többit rábízni a felélesztett energiákra.

Én már elkezdtem! Te pedig készülődj, lehet, hogy megyek érted is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...